FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Да. Разопакованите продукти се ползват с право на гаранция съгласно гаранционното удостоверение, издадено от Collarbone Sport. Гаранцията не покрива същия период като пакетирания чисто нов продукт.

Да. Разопакованите продукти се ползват с правото на връщане в рамките на 30 дни според информацията тук.

Да. Разопакованите продукти се ползват със същите условия за връщане като новите разопаковани продукти.

Сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на максимум 14 дни след попълване на Формуляра за връщане на продукта. Парите ще бъдат преведени по банковата сметка, посочена във формуляра. Ако сте платили с карта, стойността ще бъде възстановена на картата, с която сте платили.

Продуктът може да бъде върнат, ако е в същото състояние, в което е доставен (без драскотини, повреди, непълен комплект аксесоари, повредена опаковка / кутия, токови удари) и не е част от изброените тук изключения.

За продукти, предлагани от Collarbone Sport, трябва да попълните формуляра за връщане на продукта в рамките на 48 часа след доставката.

Ако сте изтрили имейла с кода на ваучера за отстъпка или не можете да го намерите, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас по удобен за вас начин. Можете да ни изпратите информация от тук или да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на телефон: +44 7780 242 982 и ние ще ви изпратим кода отново, за да можете да го използвате и да поръчате желания продукт. Ще ни трябва само имейл адресът, на който е изпратен.

Ако сте получили ваучер като подарък или от промоция, трябва да проверите дали сте спазили условията за използване на ваучера (срок на годност и продукти, за които може да се използва), които можете да намерите в имейла си, когато изпратени или в правилата на съответната активна кампания, от която сте я получили. Ако въпреки изпълнението на условията за прилагане на ваучер, той все още не е добавен към вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон +44 7780 242 982

Ако след регистриране на вашата поръчка установите, че въведените данни не са правилни и искате те да се променят по някакъв начин (фирма, промяна на телефонен номер или име), трябва само да се свържете с нас на посочения телефонен номер или формуляр за контакт с нас, който можете да намерите тук. Важно е да знаете, че промяна във фактурата може да бъде направена, ако поръчката е фактурирана в рамките на 35 дни.